вівторок, 11 квітня 2017 р.

Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Сумській області 11.04.2017 організовано оnline-спілкування «Година викладача» математики, фізики, інформатики  у формі вебінару з теми: «Створення електронного КМЗ предметів математичного циклу» для   викладачів закладів професійно-технічної освіти.
Старший викладач кафедри  освітніх та інформаційних технологій Сумського ОІППО Герасименко Н.В. ознайомила присутніх з поняттям контенту, його видами, з алгоритмом технологічних процесів підготовки електронного контенту.
Викладачі інформатики ДПТНЗ «Сумський центр професійно-технічної освіти» Грицай О.В.; ДПТНЗ «Конотопське ВПУ» Телегуз О.В. презентували різні варіанти електронних засобів навчального призначення, що використовують на уроках.
Методист Навчально-методичного центру Смирнова І.О. розкрила сутність, структуру та функції блогосфери: блог як різновидність веб-сайту, особливості блогу, акцентувала увагу на перевагах використання блогів у освітній діяльності.

Підбиваючи підсумки спілкування, Лабудько В.С., методист Навчально-методичного центру, ознайомила присутніх з блогами ІНТЕГРАЛ, КВАРК, ПОШУК для викладачів математики, фізики, інформатики закладів професійно-технічної освіти, визначила основні завдання для роботи з інтернет-ресурсами. 

2 коментарі: